Värme = nytt kök :-)


Nu är det bara värmen utomhus som sätter stopp för det nya köket.
Innan Mamman och Pappan kan trycka på BESTÄLLA :-)  måste fönsterfoderna och karmen målas och för det måste det bli lite varmare så att Slottet och dess inneboende inte fryser sönder då fönsterna måste stå öppna någon timme..

Våren kommsi kommsi :-)

Efter måånga och långa planeringar så är Mamman och Pappan överens om att ännu en vägg ska rivas, golvet ska bytas i hela undervåningen till ett och samma, det blir bara "svartvaror" förutom hällen som blir en vit induktion (syns inte på bilden),  svart ugn + mickro i högskåp, fyrkantig ho och inga överskåp. Tror att det blir jätte bra! Får vell se vad hantverkarna säger (jo Pappan ger sig inte, denna gången betalar vi någon för att sätta upp köket. Investera i familjetid istället för renovering, vi har ju faktiskt redan satt upp ett kök engång)   Inte alls med mening Mamman alltid krånglar till allt (som många utrycker det) utan har hon en ideè så spelar det ingen roll om det innebär lite väggrivning och elomdragning.

Det är en väldslig sak, som Karlsson på taket skulle ha sackt!!!
Kommentarer
Postat av: Annika

Spännande!! Det ser jättefint ut men fläkten ser ut att sitta lite långt bort från spisen ;-)Kramkram

2010-01-17 @ 20:46:41
URL: http://www.nawla.wordpress.com
Postat av: JENNI

Annika:

Hällen blir under den ritade IKEA fläkten (inte alls en sådan ful i verkligheten), ugn och mickro i högskåp. Det som är brevid kyl, frys och högskåpet är diskmaskinen inte ugnen ;-)Kramis

2010-01-18 @ 05:55:43
URL: http://syskonent.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0