Om slottet

Mamman och Pappan (men kanske mest Pappan ;-) har de senaste veckorna kämpat med att få bort alla buskar som var planterade lite varstans. Mest akuta var att få bort alla på framsidan som gjorde ingången trång och tråkig..

Se själva:


 

Bilder från visningen

Ingen vacker syn och trångt när man ska in med bilen, cykel och syskonenT..
Nä först fick framsidan lite planterade blommor och en ny soffa införskaffades. Här ligger förmiddags solen på så det blir perfekt för att sitta och läsa tidningen eller bara slappa

 Efter mycket jobb med spade, spett och yxa  var alla bukar och rötter bort och det var dax för många vänder till tippen för att få bort allt från trädgården. Men slit lönar ju sig för resultatet blev så här:

Mycket öppnare  med betydligt färre buskar!!

Nu återstår bara lite stenläggning där de stora buskarna stod och intill hela väggen där det oxå var stora buskar, innan Mamman är helt nöjd. Även rabatterna på framsidan ska minskas alternativ tas bort helt, men det får bli senare man kan inte hinna allt man vill PÅ EN GÅNG (har någon intalat Mamman att tro på) ..Stenläggningen som inte är tänkt att gå så mycket på kommer att bli denna, fin va ?Förresten Mamman höll ju på att glömma, färgen är bestämd och köpt, iår ska den hemska gröna färgen målas bort!!!!!!!
JA !!!!!!!!!!!!!!!!!! Slotten kommer att förvandlas till bruten vitt med ton i ton beiget runt fönster.


Mycket färg går det åt till det stora slottet

Efter regn kommer solsken...

Den senaste veckorna har varit otoligt jobbiga. Mamman blev bättre innan hon blev sämre med smärtor, blödande i massor vilket resulterade i inläggning och doktors besök igen :-( Lusten till livet fanns inte och än mindre orken till att  blogga, därav den lååånga frånvaron..Men efter regn kommer solsken !!!!!! Mamman är sedan några dagar friskförklarad, blodprovet visade att Hcg halten i blodet var under 5, vilket innebär att Mamman inte är gravid längre !!!  De tuffa månaderna är över, äntligen!!


I övrigt så rullar livet på hos syskonenT, Prinsen har tappat sin första tand (som han är OTROLIGT stolt över), utvecklingsamatlet för Sessan visade att hon i läsning och skrivning redan nu i årskurs 1 uppfyllt kraven till år 3 :-),  MiniPrinsen försöker numera prata och det bara trillar ut nya ord ur munnen på honom varje dag, härligt!

Pappan fyllde nu under helgen 30 år och igår var det kalas med grillning och hela trädgården full med folk.  Trevligt och vilket otroligt härligt väder !!!!  Inte ofta man kan sitta ute en hel kväll i april ! :-)
RSS 2.0