Om slottet

Mamman och Pappan (men kanske mest Pappan ;-) har de senaste veckorna kämpat med att få bort alla buskar som var planterade lite varstans. Mest akuta var att få bort alla på framsidan som gjorde ingången trång och tråkig..

Se själva:


 

Bilder från visningen

Ingen vacker syn och trångt när man ska in med bilen, cykel och syskonenT..
Nä först fick framsidan lite planterade blommor och en ny soffa införskaffades. Här ligger förmiddags solen på så det blir perfekt för att sitta och läsa tidningen eller bara slappa

 Efter mycket jobb med spade, spett och yxa  var alla bukar och rötter bort och det var dax för många vänder till tippen för att få bort allt från trädgården. Men slit lönar ju sig för resultatet blev så här:

Mycket öppnare  med betydligt färre buskar!!

Nu återstår bara lite stenläggning där de stora buskarna stod och intill hela väggen där det oxå var stora buskar, innan Mamman är helt nöjd. Även rabatterna på framsidan ska minskas alternativ tas bort helt, men det får bli senare man kan inte hinna allt man vill PÅ EN GÅNG (har någon intalat Mamman att tro på) ..Stenläggningen som inte är tänkt att gå så mycket på kommer att bli denna, fin va ?Förresten Mamman höll ju på att glömma, färgen är bestämd och köpt, iår ska den hemska gröna färgen målas bort!!!!!!!
JA !!!!!!!!!!!!!!!!!! Slotten kommer att förvandlas till bruten vitt med ton i ton beiget runt fönster.


Mycket färg går det åt till det stora slottet

Kommentarer
Postat av: Caroline m. Manne

HEJ igen!

Så roligt det var att logga in på min och se kommentar från dig :) Och ÄNNU roligare var det att se att du uppdaterat :D SÅ OTROLIGT fint ni gör det, det blir verkligen STOR skillnad!

När vi köpte vårt hus hade vi mycket fruktträd, ett jordgubbsland och en stoooor rabatt framför huset... Allt är borttaget (några träd kvar) och igensått, och det är jätteskönt!!! :) Tänk att ligga och rensa ogräs i rabatter, och när man är klar i ena änden är det bara att börja om i den första igen ;) Då är det mycket roligare och lättare med lite krukor och balkonglådor!

Ni gör så fint! Och det kommer bli kanonbra med den nya färgen på huset!

Kram, skönt att höra att du är friskförklarad nu!

2009-04-26 @ 13:55:48
URL: http://livetmedmanne.wordpress.com
Postat av: Anna

Hejsan!Måste bara säga att jag tyckte det såg mer mysigt ut med buskarna än nu...blev ju kalt och en jätte insyn. Ni skulle nog inte tagit bort allt utan " rensat " upp lite bara...tyvärr med det är min åsikt.Ha det så bra och skönt att höra att du är bättre!Mvh

Anna

2009-04-27 @ 16:12:31
Postat av: Annika

Oj, vilken skillnad! Sån stenläggning är jättefin!

KRAM

2009-04-27 @ 20:18:44
URL: http://www.nawla.wordpress.com
Postat av: Anonym

ANNA:

Bilderna luras lite. "Visningsbilden" är tagen i Juli när allt blommar, och "efter" bilden är tagen i början på april INNAN allt blommor och grönskar.

Riktigt så kalt som det är på bilder blir det inte i verkligheten..

2009-04-27 @ 22:22:36
URL: http://syskonent.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hihi, nä, det är inget speciellt program jag använt (fast det finns riktiga sådana, såg det på typ Beckers hemsida eller om det var Colorama...). Jag minskade ett vanligt foto i Paint, sen zoomade jag in och målade över själv :) Det blir ju lite konstigt när det inte blir några naturliga skuggor... Men på håll ser det riktigt bra ut ;)

Testa du med, om ni har Paint på datorn.

Kramkram

2009-05-10 @ 21:26:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0