Uppdatering

UPPDATERING, dagen efter: Sövningen och magnetröntgen gick bra, men det var en arg miniPrins som vaknade ur nakosen :-( Han ville upp, stå, gå och busa med en gång vilket han inte klarade då han var lite yr. Arg på nålen han fått på armen var han oxå, men inte fick sköterskan ta bort den utan miniPrinsen drog och slet i för att själv försöka att få bort nålen..

Tyvärr inga besked om vad knölen är, utan om ca 1 vecka :-( kommer det en kallelse i brevlådan då läkaren går igenom resultatet. Så det är bara att vara nervös och vänta ett tag till :-(
Ledsen om Mamman oroat någon, orkade inte uppdatera igår, vi var slut allihop och sov tidigt..


Idag är miniPrinsen piggare och den höga febern från igår kväll är som bortblåst. Tyvärr har han fått ont i halsen, troligtvis från slagen i halsen, vilket innebär att han inte vill äta och just nu har ont i magen :-( Har försökt det mesta, inte änns glass gick ner något vidare..


Någon som har något knep hur man lindrar en ond hals ??
 


Ingen valig dag, dagen D


Både Mamman och miniPrinsen vaknar ett 10tal gånger under natten, vi kan inte slappna av, kan inte sova. Kanske känner han oxå på sig att det idag är dagen D, dagen som för hans skull innebär en dag utan frukost, och en dag som inte kommer att likna nått i hans vanliga liv. Mamman har varit och köpt Emla plåster som miniPrinsen ska få sina små händer, även Mer är införskaffat då röntgenläkaren enlig kallelsen ville att han skulle dricka söt klar dryck upp till 2 timmar innan narkosen. Mammans magvärk är ommöjligt ännu starkare, och hon känner att tårarna inte är långt borta, huu Mammas lilla miniprins..


- Måtte vi få snabba besked när magnetröntgen är över vad knölen innebär, måtte det bara vara en fettknöl!om ett telefonsamtalTelefonen ringde, skyddat nr, Mamman rös till
Läkaren sa att vi var välkommna om 6 dagar,
kommer ett brev på posten med en kallelse
och intruktioner inför sövningen.
Han frågade återigen om miniPrinsen var pigg och glad,
inte äter några mediciner eller är överkänslig.
Samma frågor som Mamman fick höra ett flertal gånger igår..

Ett ont i Mammans mage som inte kommer
att ha gått över förren om 6 dagar.
Resultatet...
Fettknöl, godartat eller malignt ??

Orkar inte tänka,
anyliserar minsta lilla mening i läkarens röst
Mamman stressar upp sig själv,
har svårt att slappna av


Om 6 dagar vet vi 
om 6 dagar kan vi förhoppningvis slappna av..
 ♥ Finaste miniPrins ♥Impuls sågningEfter 2 funderingar tog Mamman och Sessan mitt i frukosten tag i sågen och sågade ner syrenträdet som tog allt ljus från köket. Pappan fick sen ta över med motorsågen för att få ner trädet i små bitarInne blev det jätte mycket ljusare och trots att Mamman sågade ner trädet utan att igentligen tänka efter så är hon otroligt nöjd. Det nymålade Slottet kom fram på ett annat sätt nu när framsidan bara består av ett träd.
T R E siffrorna syns från vägen vilket är jätte fint och sjäkvklart väldigt praktiskt.


RSS 2.0