om rastlöshet och rivning

Pappan hade i flera dagar gnällt på regnet = inget målande på huset och Mamman kände rastlösheten komma smygande..  Inte alls jätte förvånad var detta synen hon mötte när hon kom hem efter sista dagen på jobbet:

 


Pappan hade börjat med nästa projekt i huset, miniPrinsen rum :-) Ett projekt att hålla på medan det regnar, som Pappan uttryckte det ;-) Även i detta rum satt det struktur tapet ( som var tapetserad ovanpå en annan strukturtapet, smart!!) så det är bara att börja riva allt det lösa innan det blir dax för Easy cover även kallad återställare.MiniPrinsen i sin nya härliga biltröja från Po.P


Som vanligt när det ska göras något i huset har Mamman funderingar..

Ska den, enligt Mamman, dåligt placerade garderoben rivas bort ?!!.
 Det skulle ju innebär mer jobb då som vanligt inte ligger golv där under och ett nytt golv måste läggas in. Men kanske blir det bättre vid fönstret utan den där stora garderoben, lättare att få gardinerna fina oxå.. Dessutom sitter ju iredningen i garderoben dåligt och ny i rätt mått går inte att få tag i..

 
En vit 6lådig Malm byrår skulle passa MYCKET bättre, eller ??

 

Snart snart (efter ALLT underarbete) kommer de fina Myrorna tapeterna, som legat i gömmorna, äntligen upp :-)


Om sötnosen Mira...

Sessan har ända sedan familjen köpte den första kaninen till syskonenT velat att ha en vit kaninen med röda ögon, idag gick den drömmen iuppfyllerse:

Välkommen MIRA till familjen!!!!!!!
2 dagar att jobba innan det är ledighet ett par veckor för Mamman.. JIPPI!!!!!!!!om Cancerfonden

Som ni redan vet så bestämde Mamman sig för ett tag sedan att bli månadsgivare till cancerfonden och idag kom brevet att allt var färdigt. Känns så bra att iallafall försöka att göra något. "Alla bäckar små..."  är det vell man säger.  Så om vi alla hjälp åt och skänker stor eller liten summa så kan man snart hitta ett botemedel till cancern, ingen, ingen ska behöva att kämpa för sitt liv., vare sig barn eller vuxen!!!!!!


http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article5503619.ab
Dagens artikel  i aftonbladet om lilla Elton.  Lillkillen som är lika gammal som miniPrinsen och som Mamman och miniPrinsen har träffat, fikat och umgåtts med. Man tror att det bara drabbar "andra" inte sånna man känner  eller har nära. Men cancern kan drabba vem som så skänk ett litet bidrag.
Vi tänker på er Jenni, kämpa på ♥♥ 11 månader sedan våran dag ♥
Tänk att det redan snart är 1 år sedan Mamman och Pappan gifte sig.. Minns ju så väl Pappans frieri på julaftonsmorgon, funderingarna på vilket datum, vilket kyrka, brudbucket, brudklänning,  vilka ringar ;-). Ja all planering från syskonenT kläder till utsmyckningen på bordet. Allt för att dagen skulle bli just så som Mamman hade i huvudet att hennes bröllops skulle vara..

Finns nog inget som Mamman skulle gjort annorlunda. Allt flöt på som det skulle, vädret var fint förutom en regnskur för lycka. Otroligt nöjd med att vi följe våran magkänsla och tog fotografen som var med oss hela dagen trots ett pris på 4 gånger så mycket som det var tänkt från början. Bilderna är underbara och det ju dem tillsammans med minnerna som  Mamman och Pappan har kvar nu


Pirret i magen den där dagen för 11månader sedan  trode Mamman man knappt kunde ha efter 9 år tillsammans. Man kände sig som nykär och att  få strosa själva i stadsparken hand i hand som nygifta på kvällen,  spendera en natt på hotell och få vakna med en underbar frukost väntande på en bricka utanför var verkligen pricket över i:et

Regn och avfärd till Böda

Efter måånga dagar med tropiskt värmen och många besök på stranden är det nu dax för regn , regn och åter regn.. Helt ok i ett par dagar då gräsmattan och annat växande behövde det, men nu får det vara bra.. Snälla regn sluta nu..

Mamman och Prinsen åker idag upp till Böda för att sluta sällskap med Sessan och Prinsen, håll en tumme för att regnet inte håller i håller i sig till imorgon, både över Böda och Slottet. Sitta i en stuga på 40kvm, 3 vuxna och 3 vilda barn, är INTE vad Mamman har tänkt sig..  Även Pappan har nog stora målar planer, då han ju blir själv ett par dagar, slottet hinner ju nästan bli färdig målat om bara regnet håller sig borta.


En av Mammans rosor blir ovanligt vackra med lite regn på sig


Sommaren är här

och vi njuter för fullt med besök på standen om dagarna och ett kvällsdopp om kvällarna. Mamman är just nu ledig i 5 dagar från jobbet och Sessan och Prinsen spenderar ett par dagar i stugan i Böda med mormor och morfar.  Även Mamman och miniPrinsen har tänkt att sova i Böda någon natt..

1 veckas jobb för Pappan och 2 veckor kvar för Mamman innan det blir sommarlov för syskonenT på riktigt, härligt!!

Bjuder på några av de senaste dagarna sommarbilder...

RSS 2.0