V.a.b och egentid

Prinsen kräktes och Mamman fick stanna hemma för vård av sjukt barn.  Då smittorisken för övriga i familjen är stor vid magsjsuka vill dem att även syskon ska vara hemma, sackt och gjort Mamman och Prinsarna blev hemma.. Men hur underhåller Mamman en miniPrins som är piggare än vanligt och en Prins som  redan morgonen efter klättrar på väggarna av rastlöshet. Att gå ut med risken av att kanske smitta någon är otänkbart så det blir ett långt bad, och att Mamman köpt en ny badkara matta gör ju det hela ännu roligare :-)

Efter 48 timmar och inget mer än 1 kräkning kommit inser Mamman att magsjukerisken är över och lämnar över till Pappan för REA-shopping i nya modehuset och en runda på favvis stället IKEA :-) Precis vad Mamman behöver efter 2 dygn innomhus med 2 rastlösa SyskonenT Prinsar.


Fredag kvällen kommer Mormorn och Morfarn ((en guldstjärna i himlen för att ni alltid ställer upp )) för att ta över då Mamman och Pappan bokat bord på restaurang för lite egentid och BIO :-)  Men visst att få en fredags kväll, ensam med ♥Pappan♥, äta god mat, få tala till punkt, och som avslutning få lägga ögonen på Joel Kinnaman, det kan inte vara fel ;-) trots att filmen inte var den bästa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0