Om nya inrednings detaljer

Häromdagen städades Julen bort från Slottet, sååå skönt !! Mamman är ingen julmänniska och det är faktiskt första året som EN = 1 prynadstomten har fått husera i Slottet. I och med att julen städade ut städades även alla härliga lampor tillbaka till fönstrena. En favvis som faktsikt funnits med ett par år (för ovanligheten skulle)  är lampan "Tulpan" från Ikea, den kommer aldrig att bytas ut, Mamman älskar verkligen den!

I och med ordet tulpan, nu längtar vi till VÅREN :-)

En annan inredningsdetalj har oxå tillkommit under dem senaste veckorna, en detalj som funnit i familjen ägor ganska många är men stått och dammat i ett hörn. En sak som är JÄTTE roligt att den kommit fram igen men som är mindre roligt att ha framme i vardags rummet där miniPrinsen hellst vill ha den..
Men men Mamman är självklart STOLT och låter gärna den stå framme


Kommentarer
Postat av: TuvaLiten

Skulle kunna tänka mig att möblera med en potta i varje rum i huset om bara lilla damen kunde tänka sig att använda den! Hur lyckades du får lillprinsen intresserad?

Postat av: JENNI

2010-01-13 @ 22:02:38
URL: http://syskonent.blogg.se/
Postat av: JENNI

Carola:

Vi har faktsikt inte gjort något för att få honom intreserad, tanken var att ta tag i det till våren då vädret underlättar det hela. Ett par gånger har vi sackt till hon när man spatsera naken att han inte ska glömma pottan och det verkan han ha snappat upp, iallafall oftast :-) Vi kör med blöjor ett tag till och så mycket naken springande så får vi se hur det går. Lycka till !!!Kramis

2010-01-13 @ 22:07:19
URL: http://syskonent.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0