Ett kökigt inlägg


Nu är det nära!!
Köket är betalt och kommer om 3 dagar :-)
Vitvarorna (eller "svartvarorna") står i Mammans och Pappans sovrum och väntar. 60 kvm golv är betställt och kommer senast dagen efter köket levereras. Iväntan på alla leveranser har Mamman och Pappan fixat, rivigt och målat:
Den sista biten vägg är riven
 (dock medförde det att ½ nedevåningens EL var tvungen att stängas av i säkerhets risk för barnen)"BrunFönsterna" är vit målade och insynsskyddet med orkideèr är uppsatta i båda fönsterna (just nu iallafall, får vell se om de får sitta kvar. Mamman är inte helt nöjd)Mamman har äntligen kunna betsämma sig om en tapet!
Eco white heter collektion och den innehöll mååånga fina. Det blev iallafall en vit med lite struktur och en likadan fast med lite snurrig glans på


Mamman tror att det blir stavmosaik på väggarna i köket. En vit med vit fog i de flesta delarna och en svart rand bakom fläkten. Dock är inget helt spikat..Kvar att  fundera på:
FLÄKTEN !!!!!


Mamman hittade ju EN som bara kändes så rätt, dock var priset lite väl högt och Pappan tyckte inte alls om den :-( Det blir allafall en vertical, lutande, av något slag..

 Någon som har ett förslag?


Kommentarer
Postat av: johanna

vad använde ni för färg när ni målade om fönstret?

2010-04-05 @ 18:20:27
Postat av: JENNI

Johanna:

Grundfärg och sen måånga lager vit vattenbaserad färg, minst 4 iallafall. Vi har använt högblank färg, men det är ju helt en smaksak, tycker om den där glansiga ytan :-)

2010-04-05 @ 22:42:04
URL: http://syskonent.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag kom på stavningen innan du påpekade så det är ändra, tyckte det såg lite konstigt ut;)Ja jag tror det blir ok i vårat lilla kök. Det var tänkt att bara vara fond men vi kör på, det är bara tapet på en hel väg och en pytteliten del av en annan, sen är det ju bara över köksskåpen mm. Det kommer bli kanon.Jag längtar efter bilder på ert nya kök sen, är så nyfiken på hur det blir:)

2010-04-10 @ 15:51:53
URL: http://dismonia.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0