Uppdatering

UPPDATERING, dagen efter: Sövningen och magnetröntgen gick bra, men det var en arg miniPrins som vaknade ur nakosen :-( Han ville upp, stå, gå och busa med en gång vilket han inte klarade då han var lite yr. Arg på nålen han fått på armen var han oxå, men inte fick sköterskan ta bort den utan miniPrinsen drog och slet i för att själv försöka att få bort nålen..

Tyvärr inga besked om vad knölen är, utan om ca 1 vecka :-( kommer det en kallelse i brevlådan då läkaren går igenom resultatet. Så det är bara att vara nervös och vänta ett tag till :-(
Ledsen om Mamman oroat någon, orkade inte uppdatera igår, vi var slut allihop och sov tidigt..


Idag är miniPrinsen piggare och den höga febern från igår kväll är som bortblåst. Tyvärr har han fått ont i halsen, troligtvis från slagen i halsen, vilket innebär att han inte vill äta och just nu har ont i magen :-( Har försökt det mesta, inte änns glass gick ner något vidare..


Någon som har något knep hur man lindrar en ond hals ??
 


Kommentarer
Postat av: Annika

Hm, om han inte ens vill ha glass så har jag nog tyvärr inga tips. Men förhoppningsvis kanske halsen känns bättre i dag?

Hoppas ni får svar snart, måste vara jobbigt att bara vänta. Och så håller jag ju tummarna att det är ett positivt besked ni får!!Kramkram

2009-09-13 @ 20:55:10
URL: http://www.nawla.wordpress.com
Postat av: Mikaela

Hej familjen!

Tänker på er och hoppas att allt har gått bra med lillgrabben, håller tummarna!

Kram Kram

2009-09-21 @ 15:16:28
Postat av: TuvaLiten

Hej, hur har det gått med lilleman? Har ni fått svar på vad knölen var för något? Hoppas verkligen att allt är ok med er.

Kram.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0