Vårbestyr och Tack!

Måste börja med att tacka för alla stöttande, goa och peppande kommentarer, sms och mail, ni skulle bara veta hur mycket det betyder. Tack !! Tillsammans klarar man allt, eller ?!


Söndagen erbjöd en lunch på Ikea (såg ditt sms om IKEA försent Annika :-( ) , och Mamman och Pappan kikade lite kök, så nu är de snart redo för att beställa !!! Ja !! Ett nytt kök och en mycket öppnare planlösning känns så kul mitt in allt tråkigt. Vi träffade även på våran Mäklare, Ulrika, som sa att priserna nu går uppåt på hus igen, och att hon gärna kom och värderade upp slottet när vi gjort köket färdigt  :-) Är så nöjd med val av mäklare, smidigare köp och försäljning får man leta efter !! Men det är vell som Morfarn säger "man får vad man betalar för" och kanske att Pontuz Löfgren AB är lite dyrare än andra..


Väl hemma var vi ute för att fixa lite vårbestyr i trädgården, äppelträdet blev färdig klippt och plommonträdet fick sig en rejäl tillsåging, i väntan på att hela trädet tas ner, tror vi iallafall.blir betydligt mindre och till Sessan och Prinsen stora glädje hängs en gunga upp

Kommentarer
Postat av: Annika

Hihi, läst VÅRDbestyr istället för vårbestyr, det är så hjärnan är programmerad ;-)

Hoppas du mår bättre nu!

KRAM Annika2009-03-16 @ 17:42:24
URL: http://www.nawla.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0