Sjukhusvistelse och sjukskriven

Trots att Mamman hatar bloggar där man gnäller och  bara skriver om tråkigheter så blir det tyvärr ett sånt inlägg igen :-( Tyvärr ! Men nu måste gnällkvoten här i bloggen snart vara full, så håll ut ..
Hcg prover som efter 2 olika sköterskors stickande :-( togs under tisdagen var okej, de var då nere i 5500, vilket är högt men sjunkande, så ordern var att ta nya i början på nästa vecka. Mamman blev även sjukskriven en vecka till för att kunna vila och läkaren sa att värken i magen skulle bara bli mindre och mindre då det befruktade ägget enligt statestik minskade i strl nu..

Under onsdags kvällen fick Mamman så ont att hon varken kunde sitta eller stå och efter mycket påtrycknade från Pappan så var vi på väg till sjukhuset för kontroll. Ul:et visade vätska i buken så Mamman blev inlagd och alla prover togs ännu en gång. Hcg provet visade då ytterliggaren en miskning till 4400, men läkaren var lite oroad över att vätskan, troligtvis blod, skull öka så det vara bara att stanna kvar över natten med dropp för ev operation om vätskan i buken skulle öka. Efter att sovit sådär 4 timmar var det dax för nya blodprover och ett evigt väntande på läkaren för att få höra hur prover låg och ett nytt Ul. Ul:et visade fortfarande blod i buken men inget som ökat så efter nästan ett dygn på sjukhuset fick Mamman åka hem, åka hem för att sova och ÄTA. Efter ett dygn med dropp så var hon JÄTTE hungrig..

Just nu är Mamman trött på att ha ont, trött på att höra av läkare att det är normalt att ha ont. Trött på att bli sönder stucken och trött på att bara vänta, vänta på att det onda ska sluta och ägget ska minska. Kan inte förstå varför man inte bara kan gå in och ta bort det, ägget är ju ovanligt stort, och läkaren sa ju att Hcg värdet var på gränsen för att ge cellgifter.

Ännu mer trött är hon på att höra av läkarna att detta inte ska kunna hända, 2 olika läkare konstaterade IGEN att spiralen sitter precis där den ska, och att man då INTE ska bli gravid,  men so what detta var ju inget nytt!!!!!!!!!!!Det snygga blå armbandet som man måste ha som inlagt och som visar att Mamman är Mamman 


Kommentarer
Postat av: Linda&Vilja

Stackare! Vad utdraget det här blev! Hoppas verkligen att det är på väg över nu! Kram

2009-03-13 @ 19:31:15
Postat av: Josefina

Gnäll på herre gud det du går igenom just nu är ju helt otroligt. Bloggen ska väl på nått sätt spegla vardagen och då blir det ju så här ibland... Hoppas verkligen att det snart ger upp och försvinner... massvisa kramar

2009-03-13 @ 20:58:43
URL: http://www.gyllene-liv.se/dagarna
Postat av: TuvaLiten

Men din stackare! Hoppas det snart lugnar ner sig och att det onda försvinner, klart du får gnälla, herregud, du är väl bara människa. Kram på dig.

Postat av: frida

hej där!

följer flitigt din härliga, varierande blogg och ser att ni stött på lite tråkigheter. vad tufft för er! allt blir också tyngre att bära med sig när man även har en stor familj omkring sig.

men å andra sidan gör dom dig starkare, så hoppas nu att allt går din väg och att du slipper ha mer ont och slipper mer mediciner. när allt lugnat sig hoppas jag även att du får tid och ro att få varva ner och ta hand ordentligt om dig.kikar in snart igen, lycka till sålänge.

angående stickfobin, kanske det ger med sig nu.

så var det för mig.hälsa familjen och kram från oss

2009-03-14 @ 16:11:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0