om bloggpausen..

Blogg pausen beror på flera saker.. Dels så mår Mamman inget bra, orkeslös och trött så hon oftast somnar i soffan strax efter att syskonenT lagt sig vid kl 20.00, det medför ju självklart oxå att hon inte hinner att sitta vid datorn. Tiden på dagen har inte räckt till. Kanske måste Mamman ta sig farbror doktorn för lite prover och kanske få lite medicin och vitaminer, för så här ska man vell inte må ?? 

Och dels beror bloggpausen på att  Mamman inte riktigt vet om hon ska försätta blogga på just blogg.se, kanske vore det skönt att ibland kunna skriva lösenordskyddade inlägg ? Det är ju så många besökare varje dag och ibland vill man inte lägga ut hela sitt liv, ja vi får se..

Men en stor orsak till blogg pausen beror på att Mamman och Pappan jobbat stenhårt med Prinsen rum :-) som nu är istortsett färdigt.  3 av många rum färdiga i slottet, jippi!!
Bilder kommer  troligtvis under morgondagen


Kommentarer
Postat av: Annika

Men du, nä så ska man ju inte må. Hoppas farbror doktorn kan hjälpa dig bli lite piggare. Och snart är våren här och då känns allt kanske lite lättare.Prova wordpress! Jag är jättenöjd, det är enkelt och bra!KRAM

Annika

2009-03-04 @ 07:08:08
URL: http://www.nawla.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0