Hur mycket sitter i huvudet?

Trots att sköterskan gjorde flera gravtest och visade Mamman så måste det nog varit någon annans kiss, med hormonspiral ska det vara näst intill omöjligt  att bli gravid. När även gynläkaren visade Mamman med ultaljud var på den högra äggstocken som det befruktade ägget satt, log hon bara. Skulle inte hon som varit gravid 3 gånger, 9 månader varje gång, veta hur man mår när man är gravid?? Läkaren såg smilet och förklarade att man kan ha låga gravid HCG-halter som gör att man inte känner sig gravid vid utomkveds och att många av symtom man har när är gravid faktiskt sitter i huvudet..

Blodprovet som togs i onsdags vara ovanligt högt, 8000, vilket innebär att Mamman var långt gången och har mycket av gravididets HCG-halter och trots cellgiftssprutan, metotrexat, hade proverna som togs 3 dagar senare inte sjunkigt avsevärt, utan bara till 7600, och som en blixt från klar himmel hade buskapet sakta sjunkigt in och Mamman började känna sig super gravid. Nu gäller det bara att trycka bort det från hjärnan igen. Inte gravid, Inte Gravid, INTE GRAVID!!!!

Imorgon är det dax för nya  HCG bloprover och vi hoppas att proverna har blivigt betydligt lägre så Mamman slipper en ny dos med cellgiftssprutan, metotrexat, eller en akut opertion och ännu mer kan övertyga hjärnan om att inte må dåligt för här är det ingen som är gravid!!





Håller ni alla bloggläsare en tumme för Mamman imorgon ?! Huu så nervös hon är!!

Kommentarer
Postat av: Josefina

Håller verkligen tummarna för dig imorgon!!! Det är inte klokt att du kunnat bli "låtsas gravid" trots hormonspiralen... jag har en likadan och jag hoppas verkligen att min funkar som den ska...



kram

2009-03-09 @ 23:45:37
URL: http://www.gyllene-liv.se/dagarna
Postat av: Caroline

Det kommer gå jättebra idag och jag håller tummarna för dig!

Kramkram

2009-03-10 @ 08:17:51
URL: http://livetmedmanne.wordpress.com
Postat av: Mikaela

Jag håller tummarna idag för dig. Allt kommer nog att lösa sig. Tänker på dig.

Kram Mikaela

2009-03-10 @ 08:25:08
Postat av: Annika

Håller såklart tummar och tår att värdet har sjunkit tillräckligt mycket i dag så att du slipper fler sprutor, och framför allt att du slipper operation!!



Vi hörs kanske ikväll?



KRAM

Annika

2009-03-10 @ 09:05:41
URL: http://www.nawla.wordpress.com
Postat av: Linda

Håller båda tummarna för dig! LYCKA TILL JENNY!!!

2009-03-12 @ 13:54:37
URL: http://dismonia.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0