Målning och strul med nätet


Internet  funkar så där sedan Mamman och Pappan bytte tvbolag för några månader sedan, men nu är det sämre än någonsin.. Datorn loggar ut efter ett par minuter och orken till få det fixat finns inte. Telia säger att det troligtvis är något här hemma vilket innebär att det skulle kosta OSS pengar att ta dit en tekniker, när det är DEM som numera leverar både tv och internet till syskonenT, suck!!!    Inte lätt att blogga när internet inte funkar som det ska ....


I detta underbara väder så är det iallafall målning av alla de slag som står på schemat !! Både hus, stolar, pallar och bord får sig en förändring. Mamman målar den ena träfärgade Tripp trappen limegrön :-), sååå fin,  hyllan i Prinsen rum har oxå fått lite grönt på sig, liksom de tråkiga extra pallarna. Älskar verkligen LIMEGRÖNT!!!!!!!!!!!!!!!!Slottets färg har oxå börjat att ta form:1  sida är helt färdig och 2 är målad en gång. Blir så mycket ljusare med vitt istället för mörkgrönt, Goodbye green 70tal välkommen ljust 2009!! (Bortse från den mintgröna övervåning där en snickare ska byta panel innan det blir målning även där)
 
Frågan är bara vilken färg fönstrena ska ha ??
 Ska det bli brutet vita, den lite mörkare beiga eller ska vi göra dem i en helt avikande färg, tex röda ? Ytterdörrarna ( ja den fula "altan/groventre" dörren på framsidan ska bytas av snickarna till en "riktig ytterdörr") ska bli röda är det tänkt för att bryta av lite.
 

Från mörkbruna till ...??

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej! Vi hade problem med bredbands tv från Telia, det visade sig vara fel på modemet. Har ni kollat det? Bara ett litet tips... Lycka till!

2009-06-01 @ 17:47:30
Postat av: Annika

Åh, va ni fixar och jobbar! Huset blir ju kanonfint!! Tycker det vore fint om fönstrena matchade dörren. Kul att bryta av lite från det vita.

KRAM

2009-06-02 @ 08:50:07
URL: http://www.nawla.wordpress.com
Postat av: Jeanette

Hej!

Blir jättefint ju huset!! Vitt är mycket finare än grönt ;) Lite mer underhåll kanske, men det är det ju värt!Älskar också limegrönt! Skulle gärna ha både kuddar, gardiner, ljusstakar, ja allt i hela huset i limegrönt. Fast det kanske skulle bli lite väl ;) Blev jättefin byrån!!

Kram

2009-06-03 @ 08:41:22
URL: http://julibrollop.wordpress.com
Postat av: Caroline m. Manne

Jag säger: vitt runt fönstrena! (eller heter det fönstERNA kanske...?) Jaha, eller nu förstår jag :) Du menar vad det ska vara på själva fönsterna :) Jamen då säger jag rött :) trodde du menade det som ni målat runt själva fönstret...

Den gröna hyllan blev jättefin! Bra färgval!

Kram

2009-06-06 @ 22:11:43
URL: http://livetmedmanne.wordpress.com
Postat av: Jenni

ANNA:

Jo vi har fått ett nytt modem då det gamla inte funkade alls. Tyvärr har vi fortfarande problem med internet trots att tv:n funkar klockrent :-(Tack iallafall!

2009-06-09 @ 23:02:30
URL: http://syskonent.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0