Om IKEA besök och förtydligande

Mamman och Mormorn beger sig till Ikea för att införkaffa Prinsessans högt önskade födelsedags present, en del av den runda sängen, Sultan Sandane, som blir en perfekt myshörna om man placerar den i ett hörn. Vä framme på IKEA inser Mamman att hon i all hast att komma iväg glömt att byta skor och fortfararande har Fottatofflorna på sig ;-) nog för att hon gillar sina ros singoalla tofflor men att ha dem på sig en blaskig, snöig, blöt och kall janurai kväll är lite väl..
Så om ni såg en shoppande Mamma på Ikea Kalmar i Foppatofflor så beror det inte på att hon var tokig utan på att hon helt enkelt stressades iväg av Mormorn och glömde byta skor. Pinsamt !! ;-)Myshörnan shoppade iallafall, trots Foppatofflor på fötterna, och Mamman hittade även kuddar i passande färger:

    

Tyvärr lyckades Mamman och Mormorn med det otroliga och vinden tog tag i kundvagnen som gjorde att kuddarna och den vita pläden som ska vara som överdrag hamnade  i det blöta och mycket smutiga svarta snön :-( Den vita pläden och kudden hamnade direkt i tvättmaskinen och kommer förhoppningvis att bli rent där, men tyvärr var det bara Kemtvätt (hur kan det va det på en kudde?) på den cerisa kudden så den vågade bara Mamman torka av lite försiktigt.
Men med era tummar blir den säkert ren den med!!


Kommentarer
Postat av: Annika

Haha, det skulle jag velat se, foppatofflorna alltså ;-). Synd på kuddarna och överdraget, det var mindre kul. Hoppas de blev rena och fina igen!

Kram

2009-01-09 @ 07:38:59
URL: http://www.nawla.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0