Heltokig tapetsering ??

Nu är hela sovrummet färdigt, golv och tapeter är uppe efter mycket  velande hur den skulle sitta, och Mamman känner sig faktiskt jätte nöjd !! Det blev inte alls som det var tänkt från början, utan så mycket bättre, levande och annorlunda. Istället för att bara tapetsera en fondvägg som det var tänk från början blev det en halv vägg till med den mönstrade tapeten vilket gjorde att det fula bruna fönstret försvann.

Och ifall någon glömt hur det såg ut från första början:


Precis innan inflyttning


Och så nu:

Fönster syns knapt att det är brunt utan flyter in i den bruna tapeten i stället.Andra sidan av rummet väggar är naturvita och lite glansiga som sländorna


Frågan är nu bara om det behövs gardiner ?? Kanske räcker med allt mönster av tapeten eller är det en smal vit linne panel som saknas för att tona ner rummet lite..Gardiner  eller inte?


Kommentarer
Postat av: Lisa

Jag hade antingen satt upp en vit hissgardin eller vita längder i grövre tyg, typ linne. Tycker bäst om längder eftersom det döljer lampsladdar och dylikt.

2009-01-03 @ 22:04:24
Postat av: Världen enligt J.

Det ser jättefint ut! Jag tycker att det blir finast utan gardiner, när väggen är "halvt" tapetserad. Kanske annars också :)

2009-01-04 @ 09:12:12
URL: http://varldenenligt-j.blogspot.com/
Postat av: Annika

Jag tycker precis som Lisa att vita längder eller paneler vore jättefint. Tycker inte riktigt om fönster utan gardiner av något slag, det ser så tomt ut på något sätt.

Ses om en stund!

KRAM

2009-01-04 @ 14:25:28
URL: http://www.nawla.wordpress.com
Postat av: Caroline m. Manne

Skitsnyggt!

Jag röstar för:

1. Vita paneler

2. Nån vit rullgardin

3. Vita persienner

???

Kramkram, hoppas ni alla mår bättre efter den tuffa julhelgen ni hade!

2009-01-04 @ 16:43:55
URL: http://livetmedmanne.wordpress.com
Postat av: Malin & Arvid

Superfint! Häftigt att tapetsera förbi fönstret, det smälter verkligen in i tapeten. Tycker också att det hade varit fint med vita linnegardiner. Kram

2009-01-04 @ 19:52:13
Postat av: Jenni

Tack tjejer !! Vitt linne tyg har funnits hemma sedan någon månad, så det bli vita smala paneler. Kanske hinner jag sy ikväll ?!Kram

Jenni

2009-01-04 @ 21:00:10
URL: http://syskonent.blogg.se/
Postat av: Siv

Hej Jenni

Hittade hit från AfF och måste också kommentera din jättefina tapet. Jag tycker inte att du behöver tapetsera hela väggen, det är jättefint som det är. Man måste inte alltid gå från A till Ö utan man kan stanna på halva vägen också ;). Gardiner är ingen panik med att sätta upp.... känn efter hur det känns och bestäm dig sen!

Ha det bra och ett gott nytt år.

2009-01-09 @ 22:09:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0