Sommaren går mot sitt slut

Denna sommaren känns som om den har gått i raketfart, Pappan har ju varit hemma i hela 6 veckor  vilket var nödvändigt för att hinna så mycket med Slottet som vi har gjort (Mamman gick tillbaka till jobbet efter bara 3½ vecka). Slottet har ju som ni vet fått en ny ljus färg och en ny panel, så mycket tid i början av sommaren gick till målning, målning och målning, självklart varvat med bad på standen både dagtid och kvällstid, underbart!

Emellan målningarna och mot slutet av ledighetern har Mamman, Pappan och syskonenT ändå hunnit med några längre äventyr.. Lite bilder från 2 utav dem kommer här:


SyskonenTs första utflykt blev till vilda western staden High Chaparall
en stad som alla barn älskade! Det dröjde inte längre förren alla 3 gick omkring med pistoler och gevär och letade efter Bröderna Dalton eller Lycky Luke. Mamman fick tag i Sveriges minsta stuga men det funkade.


 

Efter 2 dagar i vilda westen staden,
i tokhetta, kände vi oss färdiga och drog iväg mot Mammans paradis ULLARED!!! :-)Trots att syskonenT var lite små trött gick shoppingen toppen och Mamman kände sig nöjd med att få shoppa lite. Favvisarna blev de prickiga panelgardinerna, som var ruggit billiga, den vita lampskärmen och den bruna Brio sittdynan som fyndades för mindre än en tredjedel av priset hemma :-)


1½ vecka senare, på Prinsen 6 årsdag,
bestämde sig Mamman och Pappan att bege sig till Astrid Lindgrens värld!
Ett favvis ställen som har blivigt besökt ett flertal gånger under årens lopp..

Tyvärr dag kameran efter halva dagen (då Mamman och Pappan glömde ladda den dagen innan) men syskonenT har träffat i strort sett alla Astrid Lindgrens figurer, en klar favvis hos miniPrinsen var självklart EMIIIL!!!

SyskonenT var otroligt nöjda efter att ha ätit pannkaksbuffe,
 där man fick ta både sylt, grädde, strössel och både kola och choklad sås på, alla barn dröm :-)En bättre 6 årsdag tror Mamman inte att man kan ha,
sång på morgonen, presenter och en heldag på Astrid Lindgrens värld,
Grattis finaste Prins!!

Kommentarer
Postat av: Annika

Det ser helt underbart skönt och roligt ut! Förstår att han hade kul på sin födelsedag. Och en liten vända till Ullared är ju också alltid kul :-)

Kramkram

2009-08-23 @ 20:48:45
URL: http://www.nawla.wordpress.com
Postat av: Mikaela i Smedby (henkes lillasyster)

Hej! Vilken fantastisk fin födelsedag han fick, och Ullared är ju aldrig fel.

Kram kram

2009-08-24 @ 07:58:00
Postat av: Anonym

Hej! SKulle väldigt gärna vilja veta vart du har köpt garderobshandtagen som var med i ett av dina inlägg och vad dom kostade. Gekås är verkligen en helt underbar affär!

2009-08-24 @ 11:00:41
Postat av: JENNI

Handtagen heter Lansa från IKEA, och finns i en hel rad strl, jag köpte dem längsta och de kostar 99:- för 2 (om man inte har lika tur som jag och hittar dem på fyndet för 29:-)Kramis

Jenni

2009-08-24 @ 15:16:14
URL: http://syskonent.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Hej! Jag lånade en bild från din blogg till min egen blogg. En bild på utspilld färg på golvet och ett vackert konstverk på väggen... Det stod ingen copyright på den, och jag sökte efter en liknande bild på Google. Hoppas det var okej. Skrev iaf ut din bloggadress under bilden. Vill du jag ska ta bort något så får du säga till...

MVH

2011-09-02 @ 19:10:30
URL: http://alexfson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0