Jobb, jobb, jobb och snopet fynd

Mamman går just nu på 2 olika vikariat samtidigt, vilket innebär mycket tid på jobbet och lite tid hemma :-(, konstigt att allt ska komma samtidigt.. 

Minsta och äldsta i SyskonenT är tillbaka på skola och dagis, medan Prinsen har fått flytta upp till skolan med sin syster, spännande :-) Allr verkar funka bra och det ska faktiskt bli skönt att komma in i lite rutiner igen och vardagsliv.


MiniPrisen har blivigt en stor kille, så Mamman monterade ner den fina ovala spjälsängen, och ställde dit den gamla antika växa sängen som sina äldre syskon haft.. Tyvärr var pallen slängd som gör det lättare att ta sig upp och ner i sängen men efter ett besök på IKEAs fyndhörna hittade Mamman det hon sökte. Nöjd och glad och 49:- fattigare begav sig Mamman hem. Väl hemma ramlar Mamman över pallen på Ikea.se och ser att ord pris är 39:- !!! Hon har alltå fyndat en pall 10:- dyrare än den ska säljas för !!!


Men men så många fynd som Mamman gjort på Ikea
så någon liten blunder måste man ju göra, hihi
Kommentarer
Postat av: Josefina

HIHI, vilken tabbe - men så konstigt också att de kan sätta ett högre pris på den...

2009-08-30 @ 23:38:07
URL: http://www.josefinasfoto.invenio.se
Postat av: JENNI

Josefina: Ja visst var det konstigt, kanske någon sommarjobbare som inte hade koll på priserna. Eller så var det någon som ville luras och se om någon var så dum att dem köpte palllen.. Och jo så dum var jag :-)Kramis

2009-08-31 @ 13:29:47
URL: http://syskonent.blogg.se/
Postat av: Hemtjänstmalin

Var på iKEA igår och såg En malmbyrå för 9000:- på fyndet, Åk dit! det måste ju va ett riktigt fynd ;-) Hahah

2009-09-04 @ 08:55:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0