Om insikter..

*  Vitvaror är dyra även med bra rabatt! 
 Då Vitvarorna i nya huset är hyfsat gamla och säkert drar massor med onödig ström har Mamman varit och beställt ny kyl, frys och diskmaskin av märket Husqvarna  (Självklart även denna gången i läckert svart, och ja ena dörren ska vändas så handtagen kommer mitt för varandra)
   


*  Att lillkusinen börjar att bli stor!
Lilltjejen som för inte så länge sedan vägde 930gram nu passerat 2000gram och vilken dag som hellst får åka hem.Ska bli super mysigt att få snussa bebis igen :-)


*   Det är höst!!
  Mamman som går så länge som möjligt utan strumpor och i sandaler har nu insett att det inte går längre, det är för  kallt  att på morgonen vid kl:8 gå ut utan strumor och gympadojjor
* 3 barn är många ibland!
Ja nu när skola och dagis kommit igång ordentligt inser man snabbt att 3 barn är många, man ska komma ihåg föräldarmöten, fika, utflyktsdagar, gympa kläder och numera även läxor. Hur ska det gå när även miniPrinsen börjar dagis ? En stor griffeltavel vägg i hallen blir det defenitivt i nya huset!!!!!
* 18 bröllops bilder är inte lätt att välja av!
Ja av de bästa 18 blilder ska Mamman och Pappan välja ut 1 bild till tackkorten, vilket inte är lätt! Men innan helgen är slut ska bilder vara beställda, så lite tidspress gör säkert susen..


            


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0