Skor till bröllopet inhandlat !!!

Mamman har länge letat efter den perfekta skon att ha på bröllopet, men då hon är så kräsen och inte gillar året mode med spetsiga tår och mycket klackar så är utbudet litet. MEN idag när Mamman var och kikade på en utförsäljning på Skokällan efter fina skor till Prinsessan så låg dem där... vita och ljusrosa men bara en liten klack: JENNI SKOR !! På reaprislappen stod det 150:-, som hittat !! Väl framme vid kassan tyckte kassörskan att skorna skulle kosta 50:- och inte mamman emot :-)

Sen strydes bilen över bron frö att besöka Köpstaden och kika efter skor till tjejen i syskonenT.
Till Prinsessan var utbudet av fina skor med klackar (som var VÄLDIGT viktigt) betydligt större, hela 5 par valdes det mellan från början, men efter lite smakråd från Pappan och Prinsen var antalet nere i 3 par, och efter ytterligare lite prat var antalet nere i 2 par. Paret som Mamman och Pappan gillade bäst vara lite mer "Prinsessiga och eleganta" medan paret som Sessan själv gillade bäst var lite mer tuffa och vuxna. Tillslut fick Prinsessan själv bestämma och skorna är verkligen jätte fina !!!


image356
Eller vad säger ni, kan dessa skor passa till Prinsessan och Mamman på den stora dagen i augusti??!

Idag har Mamman även pratat med sin Frisör och ordnat så att hon och Sessan är inbokade där för makeup och håruppsättning till bröllopet. Uppsättningen och makeupen kommer inte att göras av just Mammans frisör utan hennes kollega (som mamman klippt sig och gjort permanent hos någon gång då Frisören varit sjuk/föräldrarledig) och Mamman känner sig MYCKET lungnare !! Allt kommer att bli toppen !!! Mamman bokade även en klippning i slutet på april då hon och sin Frisör ska gå igen brudfrisyren och prova lite lockar ihop med kollegan för att prata ihop sig om hur håret ska fixas till för att bli allra finast :)
*Mycket nöjd Mamma*

Kommentarer
Postat av: Brud

Fina skor !

2008-04-01 @ 17:08:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0