Nu har det vänt och nervööss !!

Mamman har ju sedan ett par veckor kört stenhårt med promenader 1 ½ timme, 5 dagar i veckan tillsammans med nyttig mat och mera frukt och grönsaker. Och de första veckorna gick den spikrakt neråt, -3,7 på bara några veckor men sen har det stått still !  Vågen har inte visat vare sig uppåt eller neråt :-/
Men nu äntligen verkar det ha vänt, vågen visade -1,1 alltså -4,8 sedan start, YES !!!!!
Dessutom har Mamman unnat sig en riktigt bra digitalvåg att ha hemma, en blå fin blank från OBH Nordica, så nu slipper hon att åka iväg varje gång för att väga sig. Nya vågen hemma visade dessutom på 200 gram mer i minskning än den gamla, kul :-)

Nu till något annat..
 Mamman fick igår höra att brudklänning är iväg skickad !! Så kul och så nervöst ! Tänk om den inte alls passar eller är så fin som Mamman föreställt sig ?! Men till det priset så kanske man får räkna med ett litet besök hos en sömmerska för att fixa till de sista små detaljerna, för att den ska sitta perfekt, eller ?!


Kommentarer
Postat av: Annika

Lyckades precis hitta vår order (med hjälp av N) hos DHL och nu är paketet i Tyskland!!! Borde med andra ord komma ganska snart!! Nu blev jag ännu mer nervös!!
KRAM

2008-03-16 @ 18:39:39
URL: http://www.nawla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0