Besviken

Mamman har ända sedan Pappan friat planerat och funderat för att bröllopet ska bli just så speciellt som hon haft i tankarna. Hon vet att man måste vara ute i god tid när det gäller bröllop och frågade tidigt, redan i december 2007 ,sin frisör om hon ville göra håruppsättningen och makeup,  Sin frisör som hon gått hos i nästan halva sitt liv,  hon som klipper alla 3 i syskonenT,  lovade iallafall att återkomma då hon ev skulle åka iväg på semester (men sa oxå att vara hon "bara" var hemma och hade semester så ställde hon självklart upp några timmar då detta ju är tjusningen med att ha samkunder, att få se dem hela vägen, liksom)
Men igår när Mamman var där inne igen för att kolla hur långt de hade kommit med planering av semster (och för att boka en klippning till Prinsen) sa frisören att hon tänkt att vara ledig just då när Mamman och Pappan gifter sig, och bad om ursäkt ! Så besviken kände mamman sig, att hon inte kunde ställa upp några timmar änns !
Känndes som ett hårt slag i magen när hon sa det, just bara för att Mamman gjort allt annat där tex bal och studentuppsättning..  Förstår om det var så att hon hade bokat en resa, eller skulle iväg men att bara ha semester och inte kunna gå in några timmar för att hjälp någon som klippt sig hos henne i 10 år, känns bara lågt !!
Besviken känner Mamman sig !!!!!!!!

Att få tag i någon annan frisör i stan var inget problem, det är nog besvikelsen som känns mest...  Kanske ska Mamman av ren princip ska byta frisörsalong från och med nu, eller är det bara Mamman som övereagerar och har drabbats av  bröllopsnerver ?!

Kommentarer
Postat av: Titti

Ha en trevlig dag! Fin blogg också :)

2008-03-25 @ 16:00:33
URL: http://tittisegen.blogg.se
Postat av: N

Vad synd :/
men jag tror att det kommer bli bra ändå! Även om det känns surt.

2008-03-25 @ 16:02:13
URL: http://privateinvestigation.blogg.se
Postat av: Dragana

Men det måste väl endå kännas ganska skönt att ha en frisör som man tycker gör så bra jobb att man har gått till så länge. Jag hittar ingen sånn.

2008-03-25 @ 16:02:22
URL: http://iseedee.blogg.se
Postat av: Jenny

:-) Kan kanske vara lite av båda. Men oavsett så lovar man inget om man inte kan hålla det! Jag tycker du borde nämna vad du känner för henne. Kanske visste hon inte hur mycket det betydde för dig och gärna vill göra uppsättningen när hon får reda på det...

2008-03-25 @ 16:04:49
URL: http://JennieMarie.blogg.se
Postat av: Annika

Åh, va tråkigt! Skönt ändå att du hittade en annan frisör!
KRAM Annika

2008-03-25 @ 16:06:18
URL: http://www.nawla.blogg.se
Postat av: Rebecca

hoppas att du hittar en ny frisör... Men det viktigaste är väl ändå att man gifter sig med den man älskar... Allt annat spelar väl inte så stor roll?

2008-03-25 @ 16:10:17
URL: http://beccellie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0