Bröllopsplanering

Idag ringde prästen som ska viga Mamman och Pappan, och äntligen kan Mamman släppa den stora stenen på axlarna vad det gällde vem som skulle viga dem.. Prästen som ska viga Mamman och Pappan är en av de mesta naturliga prästen mamman träffat (döpte kompisarnas son för bara ett tag sedan), super trevlig och inte så "prästlig" som många kan vara. Kan inte bli bättre, skönt !!!!!
Så i slutet på Juli ska vi träffas för att gå igenom vigslen ordentligt,
nu är det ju verkligen nära, bara 2 månader kvar.. Hjälp!

Kvällen annars har Mamman och Pappan tillbringat vid http://www.kyrkomusik.se/ för att lyssna på psalmer till bröllopet.. Inte lätt men det lutar åt att det blir Psalm 199 - "Den blomstertid nu kommer" fast med bröllopstexten: "På bröllopsdagen ber vi" och Psalm 200 - I denna ljuva sommartid" men med den nya bröllopstexten

In och utgångsmusik är oxå valt men det får bli en hemlighet ;-)

Äntligen har Mamman hittat ett inbjudningkort som känns helt rätt, så i helgen ska allt inhandlas för att sen kluras på hur texten ska utformas, printas ut och sen postas till våra gäster..

Kommentarer
Postat av: Annika

Samma psalmer som vi, men vi kör den vanliga texten. Ingångsmusik och utgångsmusik har vi också klart, ska bara få det "godkänt" av kantorn...Spännande med inbjudningskorten!Vi hörs kanske ikväll!

KRAM Annika

2008-06-05 @ 11:34:54
URL: http://nawla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0