Plötsligt husköp!!!! :-)

Hoppsan Kerstin vi köpte visst ett hus..

Mamman och Pappan har tittat lite efter större hus i närheten, men inget seriöst för just nu är huset på 105 kvm inte så mycket för litet.. Så när ett hus i området de så länge spanat på kom upp på hemnet var tanken mest att åka och titta, INTE köpa då de verkligen älskar sitt snart nyrenoverade lilla hus. Men huset låg bra och flytten skulle bara bli 2 gator bort för syskonenT, så varför inte lägga ett bud ?! Sackt och gjort och en halvtimme senare med bara 2 bud lagda var budgivningen över.

Mamman och Pappan hade vunnit, helt oväntat hade Mamman och Pappan köpt  nytt hus !!

Huset kunde inte komma mer olägligt med tanke på bröllopet och så, men ibland kan man inte välja tillfälle. Så nu är det till att fixa det sista innan bröllopet samtidigt som man fixar till det sista på huset innan det ska ut på http://www.hemnet.se/  i augusti.

Bilder på det nyköpta huset:
Huset sett från baksidan. 1 ½ plan, 160 kvm, 6 rum och kök .
(som ni säkert ser är det prio 1 att måla som huset, mintgrönt får Mamman att drömma mardrömmar ;-))


Planlösningen nedreplan
(väggen mellan matplats och vardagsrum ska tas ner för att få en mer öppnare känsla)


Övre plan


Är ju som alltid en del man vill fixa i huset, hur mycket som kommer att göras med en gång beror helt på hur mycket vinst Mamman och Pappan kommer att få för sitt lilla hus när de säljer det. Mäklaren kommer hit idag för att ta sig en titt..

Ska bli så kul att få planera och inreda ett nytt hus igen


Kommentarer
Postat av: malin & arvid

Nämen oj då, att komma "hem" med ett hus sådär var lite häftigt :-) haha, men som du säger, man kan verkligen inte välja alla tillfällen. Vi letar också hus för fullt, är just nu inne i en budgivning... Snart bröllopsdags, spännande! Hoppas allt är bra med er annars, KRAMAR!

2008-07-22 @ 12:07:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0