Jobbat med jätte tuttar..

Mammans  fd chef frågade henne om hon inte kunde tänka sig att börja jobba lite kvällar och helger då det var krisigt att få tag i folk ibland, och visst kunde hon det. Jätte bra att kunna dryga ut och spara lite  av  miniPrinsens föräldrardagar.. Men problem vara att chefen inte kunna ta tillbaka Mamman bara så där nu då alla anställda vikarier inom kommunen numera måste anställas via något som heter bemanningsservice
Mamman fick iallafall telenr till han som är ansvarig för rekryteringen av all personal och lovade att ringa, men efter 3-4 försök gav hon upp. Tjänsteärende, upptaget eller helt enkelt inget svar var det som mötte Mamman i luren.

Någon dag senare ringde mannen som Mamman försökt att ringa upp, Mamman blev väldigt förvånad när han sa att chefen ringt och lovordat Mamman och ville att hon skulle komma på ett anställningsmöte :-)
Sackt och gjort så vara Mamman på mötet och blev anställd direkt, och dagen efter var det dax för första arbetsdagen på 10 månader, lite små nervöst. Allt hade gått bra hemma de 5,5 timmarna Mamman var på jobbet, men brösten spände av oammad tutte mjölk, så det första Mamman gjorde när hon kom hem vara att ge den väntade miniPrinsen lite varm mammamjölk. En fröjd både för miniPrinsen som låg länge och bara njöt och mammans jätte tuttar ;-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0