Underkläder till bröllopet och för stor ring

Mamman har länge letat efter fina underkläder att ha under bröllopet (ja även under bröllopsnatten ;-) och då utbudet inte är så stort i Sverige på Bh i större kupa hittade Mamman sidan http://www.bravissimo.com/
Jätte fina underkläder och så billigt !!
Efter lite googlat lite hittade Mamman en sida där man omvandlade svenska strl till amerikanska, och vågade tillslut beställa, Men när pengarna drogs från kontot var det mer än dubbelt så mycket som Mamman räknat ut att slutsumman skulle va.. Då visade det sig när Mamman kollar lite nogrannare att sidan inte är en amerikanskt sidan utan en Engelsk !! Och all vet vell hur mycket dollarn skiljer sig mot pundet..
Ja ja inget att göra så mycket åt när man är så slarvig som Mamman och inte läser ordentligt, men underkläderna är iallafall jätte fina men mycket för stora (men det verkar inte vara några problem att skicka tillbaka för att byta mot mindre enligt mannen Mamman mailat med)
Och då de engelska strl är så mycket större än strl i sverige så kanske, kanske Mamman med liite tur kan komma i en axelbandlös bh och kan använda brudklänningen axelbandslöst som hon hellst vill !. Håller ni en tumme för att bh passar när den kommer om någon vecka !?!
Mamman var igår och provade vigselringen igen och det visade sig att Mammans fingrar också minskat i takt med att Mamman gått ner i vikt, så nu blir det till att vänta in i det längsta för att prova ringen igen och tillverka den i några strl mindre än det var tänkt från början..
En utlovad bild på halsbandet från Snö of sweden som Mamman fick av lillebror med tjej i födelsedagspresent.
Visst skulle det passa toppen under bröllopet ??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0