Har människan aldrig handlat på Tradera innan ?

Mamman har ju som ni vet sålt allt som andas bebis, Vagnen, babybjörn bärselen, bumbon, babyskyddet.. miniPrinsen är ingen bebis länge och några fler bebisar blir det ju inte för Mamman och Pappan..
En del av sakerna sålde på www.blocket.se  men även på Mammans favvis ställe vad det gäller försäljning: www.tradera.com.

Idag när Mamman öppnar eposten är det ett mail från Tradera där, ett mail där det står att Mamman fått ett negativt betyg, konstigt då hon alltid är så noga med att packa och skicka sakerna  i tid.. Köparen har iallafall lämnat negativt pga att hon tycker att Mamman tagit för lång tid på sig innan hon skickat varan.
Har hon aldrig handlat på Tradera innan ?!?!
  
Inte kan vell 3 dagar efter att hon fört över pengarna vara sent ??
Kan inte människan prata med Mamman innan om hon har något problem, eller är det inte så man löser det ?!

Blir iallafall till att blocka människan från Mamman aktioner i fortsättningen, och att skicka iväg ett surt mail. Människan kan ju inte mena allvar, med att tycka 3 dagar är för lång tid.. Vad är hennes problem liksom ??!!

Kommentarer
Postat av: Annika

Trist!! :-(
/Annika

2008-04-16 @ 14:08:01
URL: http://www.nawla.blogg.se
Postat av: Lisa

snacka om ivrig kund ;)
men du, vad kul att få lite stålars till bröllopet eller hur :) och det där med efternamn blir svårt hos oss, fast det är väl jag som krånglar, vill nog ha dubbelnamn på mig. barnen heter ju som pappan.

2008-04-17 @ 13:25:36
URL: http://majamyra.blogspot.com
Postat av: Anonym

det måste man ju kunna överklaga till tradera om man kan visa att det bara tagit 3 dagar. för så ska det ju inte vara. 3 dagar är inte för lång tid. kolla upp det.

2008-04-23 @ 08:06:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0