Måndag igen och riktigt vinter kallt

Ja så var vår härliga höstlovs vecka med sköna mornar och ledighet över. Bara till att gå upp när klockan ringde.. De stora i syskonenT skulle till skolan och dagis och minprinsen och mamman skulle få en välförtjänt "sova middag i fred" dag. Tror faktiskt att alla i syskonrnT var överens om att det var lite skönt att komma in i vanliga rutiner igen med allt vad det innebär.

Och denna måndag visade termometern -4 grader så det var premiär för riktigt varma vinterkläder
vilken tur att jag var inne på Polarn i lördags och bytte lite kläder från dopet till en varm och vinteroverall (hittade inte alls mycket kläder i miniPrinsen´s strl så det blev en overall i stället) så även miniprinsen var varm och skön. Han börjar ju faktiskt att växa ur flecce overallen i strl 68, vilket innebär 6-9 månader ??!! Stor kille, undra vem han ärvt det efter ?! 4 månader men hela 7,5 kilo !!



På väg till dagis tyckte Prinsessan och Prinsen att det var så roligt med det kalla vädret och den kalla röken som kom ur munnen när man andades, och låtsades göra ringar medan miniPrinsen kikade brevid i vagnen på vad syskonen gjorde och skrattade till ibland. Det pratades även en hel del Tvspel då syskonenT lånad farbror Jimmys xbox. Blir nog ett TV spel i julklapp, då blir Pappan i syskonenT glad oxå :)

image135

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0