Torsdag - en händelserik dag

Efter att de 2 stora i syskonenT lämnats på förskoleklassen och dagis åkte miniPrinsen och Mamman till BVC för lite vägning, mätning och vaccination. Vågen stannade på 8094 gram och längde 68,5, stor kille med andra ord. (Lika mycket som storebror Prinsen vägde när han var 9 månder  och Prinsessan när hon var 8 månader:)
Kan tänkas att Mamman har grädde i mammamjölken.. 
Vaccinationen gick toppen Prinsen gnydde till men var nog mest arg för att Mamman höll i han händer och ben..

När BVC besöket gav miniPrinsen och Mamman i väg till stan för att gå till öppnaförskolan Måsen ett tag. miniPrinsen sov som vanligt sig igenom bästan hela besöket, men hann med en stund att snacka med kompisarna från fika gänget. Mysigt, mysigt hade Mamman av att få en egen liten stund att få bubbla lite av henne intresse, barnkläder och vagnar, medan hon åt lite god nybakat saffranskaka.

Sen var det dax att bege sig mot hemmet i lindsdal för att hämta Prinsessan och åka vidare til Prinsens dagis för lite pepparkaksbak.

image188


Efter att Pappan i syksonenT kommit hem och lite köttfärssås med pasta landat i allas magar var det dax för ett besök i Prinsessans skola där det bjöds på venisage av vad de hittat på under teminen. Och det var Astrid Lindgren som stod för temat denna terminen. Jätte fint hade Prinsessan skrivigt *stolt*

(Tyvärr glömde jag kameran hemma under hela dagen, men lite bilder kommer nästa gång)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0