Efter regn kommer solsken...

Den senaste veckorna har varit otoligt jobbiga. Mamman blev bättre innan hon blev sämre med smärtor, blödande i massor vilket resulterade i inläggning och doktors besök igen :-( Lusten till livet fanns inte och än mindre orken till att  blogga, därav den lååånga frånvaron..



Men efter regn kommer solsken !!!!!! Mamman är sedan några dagar friskförklarad, blodprovet visade att Hcg halten i blodet var under 5, vilket innebär att Mamman inte är gravid längre !!!  De tuffa månaderna är över, äntligen!!


I övrigt så rullar livet på hos syskonenT, Prinsen har tappat sin första tand (som han är OTROLIGT stolt över), utvecklingsamatlet för Sessan visade att hon i läsning och skrivning redan nu i årskurs 1 uppfyllt kraven till år 3 :-),  MiniPrinsen försöker numera prata och det bara trillar ut nya ord ur munnen på honom varje dag, härligt!

Pappan fyllde nu under helgen 30 år och igår var det kalas med grillning och hela trädgården full med folk.  Trevligt och vilket otroligt härligt väder !!!!  Inte ofta man kan sitta ute en hel kväll i april ! :-)




Kommentarer
Postat av: Johanna

Har varit inne många gånger och kollat efter nya inlägg. Vad skönt för er att det äntligen är över.

2009-04-26 @ 19:21:13
Postat av: Annika

Härligt att du mår bättre!! Och kul med uppdatering :-)

KRAM

2009-04-27 @ 20:20:08
URL: http://www.nawla.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0