Om tid och julstress..

Just nu hinner Mamman INGET !!!!
På kvällarna är det jobb som gäller eller så somnar hon när hon söver MiniPrinsen runt 19.30,  och att hinna något om dagarna när det återigen är jobb eller bus med syskonenT som gäller är en ömöjlig uppgift *suck* Hoppas att barnen tycker att det är okej att fira jul utan klappar, för när ska vi hinna att handla dem, vi som inte änns hunnit att prata om VAD vi ska köpa ?!

Är enheldel som Mamman och Pappan tänkt hinna med att göra med huset innan jul, men luften har liksom gått ur dem. Efter att ha renoverat istortsett allt i under 3 år på gamla huset, så känns det som dem behöver en paus. En paus att bara få rå om varrandra, att strunta i gips, färg och tapeter, en paus för att få andas julkänsla och inte julstress..

MEN efter jul, under Pappan ledighet ska det läggas golv och förhoppningsvis hinnas med att tapetseras så att Mamman och Pappan kan få iordning i sitt sovrum, det ända rummet som just nu inte har några gardiner och är minst färdigt då det ska rivas gaderob och tapeter.



Finaste miniPrinsen, från gårdagen, som leker på hög nivå


Kommentarer
Postat av: Annika

Känner mig också så stressad hela tiden, mest över det här med julklappar. Vi vet dock på ett ungefär vad vi ska köpa men när ska man hinna?? Kanske i helgen men jag drar mig för att åka in till stan på helgen, det är såå mycket folk. Kanske ska höra med mamma om hon kan ta barnen någon eftermiddag så jag kan åka direkt efter jobbet och fixa alla julklappar på en dag...



KRAM

2008-12-11 @ 20:19:08
URL: http://www.nawla.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0