Super härligt väder

och syskonenT styrde bilen in till stan för att njuta av vädret och gå och kika på lite folk. Lite fönster shopping var inte heller helt fel..
 Inne i stan mötte syskonenT mormor och morfar som oxå njöt av vädret (men kanske inte av att springa runt och jaga 2 busiga barn som var sugna på lördags godis )

När lördagsgodiset var inhandlat, batterier till örontermometern och Mamman kollat på alla nyheter på Polarn (guu så mycket fina kläder, helt min stil) Får bli mycket shopping  där senare i veckan :0) styrdes bilen till IKEA, för andra gången denna veckan. Mamman i syskonenT ville kolla på ett nytt köksbord :)

Mamman hade nämligen insett att det kommer att bli trångt i runt bordet med det lilla köksbordet vi har nu när miniPrinsen sitter i Prinsessans lime gröna Tripp Trapp och Prinsessan på en vanlig stol.


image105


Nytt köksbord måste inhandlas !!!

Mamman tänkt sig ett i svart, vitt eller valnöt för att matcha övriga köket och så minst 6 sittplatser men gärna en iläggsskiva så man kan bli ännu fler, och hittade ett som hon tror passar toppen, Bjursta från IKEA, eller vad tror ni, passar det ??

     



Bordet har 2 iläggskivor så det kan göras i 3 olika längder, vilket är toppen när man har gäster. Priset var det inte heller något fel på 1895:-  Stolarna  till kommer i så fall att bli de 4 vita vi har, och 2 svarta köpas till, för att göra det lite roligare än alla i samma färg.


Kommentarer
Postat av: Caroline m. Manne

Vilka KANONblå ögon dina barn har!!!
Tror det bordet kommer bli jättefint i ditt fina kök (som jag visserligen inte sett live...)
Kram

2007-10-13 @ 21:18:39
URL: http://mannis.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0