Om MiniPrinsen och hans rum..

Mamman har fått mååånga mail och kommentarer om hur det är med MiniPrinsen och hanns knöl.
Så här kommer en sammafattning..


MR (magnetröntgen) visade ingen elakartat, utan en blodkärlsmissbildning, man kan förklarade det med att många blodkärl nystad ihop sig som ett nystan och gjort att en knöl bildads mitt på låret.

 Troligtvis har han haft kärlmissbildningen ändå sedan han föddes, men varför den "plötsigt" växt just nu vet läkarna inte. Inget farligt alltså så länge den inte växer och blir stor (vilket vanligtvis inte brukar ske). Häromdagen var Mamman och miniPrinsen på återbesök på barnkliniken och läkaren klämde, kände, vägde och mäte. Man vill veta varför knölen börjat växa, så fort. Blodprover togs för att utesluta en infektion i kroppen då läkaren även tyckte att lymfkötlarna var förstorade.  Återbeök om en månad igen och ända fram till knölen minskat och försvunnit..Måste även passa på att visa herrens rum:
och några veckor senare:

 
(som ni ser saknas det fönsterbräda, gardin och lite hyllor för att få rummet "levande")


Det går överförväntan för MiniPrinsen att sova i sitt nya rum, trots att det ligger en våning upp från Mamma och Pappan. Han tillomed somnar i sin säng, vilket han inte gjort sedan har var några månader gammal :-)

Och Mamman och Pappan njuter av att ha ett eget sovrum efter måånga år med iallafall en barnsäng i rummet!Kommentarer
Postat av: Linda

Som jag längtat efter en uppdatering:DSuperfint rummet blev, klart han vill sova där inne ler. Jag ska också leta tapeter nu till Cornelias rum, hon ska ju få en renovering S. Det är SÅ kul:)Kraaaam till er och hoppas mini-prinsen får må bra nu!

2009-10-22 @ 13:52:55
URL: http://dismonia.blogspot.com
Postat av: Jenni

Härligt att veta att man är efterlängtad :-)Tapeter är något av det roligaste jag vet, finns ju så mycket fint!! Dock valde Sessan en med Hannah Montana, vilket inte är min favvis, men men det är ju hennes rum.Lycka till med tapet letandet !!Kramis

2009-10-22 @ 14:00:13
URL: http://syskonent.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0