Tar tillvara på livet små stunder

Dagens bästa stund är när alla 3 i syskonenT sover och lugnet infinner sig i huset. Mamman och Pappan får en chans till att varva ner och mysa tillsammans. Såå skönt !!!

Just ikväll ska det njutas lite extra, Mamman har inköpt det nya nummret av Amelia brud och bröllop som kom ut idag och ska sätta sig långt upp i soffan under filt och kudde tillsammans med ett stor glas Coco-cola Zero (helt utan socker men smakar som vanlig Cola) och läsa och riktigt njuta av stunden och lugnet.. Sen efter det är det favvis tvprogrammet Efterlyst på tv3. Underbart !!

image281
Idag måste Mamman oxå säga GRATTIS till Josefina, Andreas och Hugo för  lilla Beata. GRATTIS !!

(Gick förresten bra med Mille hos vetrinären, de "klippte" av hans långa och snea tand och den tappade kommer troligtvis att växa ut igen. Dock kommer de för alltid att växa snett så lite senare blir det  troligtvis operation för att ta bort de snea tänderna. Vilket känns lite läskigt men det går säkert bra )

Kommentarer
Postat av: Josefina

TACK för grattiset!! Nu är vi hemma, sedan i söndags och det är helt underbart! Storebror är så stolt och nu lever man i en bubbla!! ;)

Hoppas att allt är bra med er!! Så spännande med ert bröllop...

2008-02-05 @ 23:05:09
URL: http://www.gyllene-liv.se/dagarna

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0