Måndag - Dagen D

D som i Dagis (& skol) lämning, själv.. Janne börjar alltså jobba igen efter 9 veckor hemma och jag ska klara att lämna, hämta, amma och ta hand om 3 barn med 3 helt olika tider *hjälp*

Dagen böjade bra, kom upp vid 06.30, de stora fick välling och Tiam fick en morgon slurk.  Till omed Theo lyssnar och klär på dig utan bråk. När det var dax att gå hittar inte Tuva sin nycklar och blir vansinnig för att hon inte får cykla till skolan som vanligt.
Får henne lugn rätt fort och börjar meckandet med att få dit ståbrädan (som jag lovat mig själv att hinna med på söndag kväll:(  Blir ju en del gående fram och tillbaka för att pussla med barnens tider, så ståbrädan kommer säker att användas flitigt. Och mycket riktigt, Theo älskade den, -nästan som att åka skateboard, var hans kommentar.

image48

image49

Tiam sov hela vägen till skolan, även till dagis och vaknade faktiskt först när vagnen stannade hemma igen. Skönt !

Efter lite frukost, ammning, blöjbyte och lite hängning av tvätt var det dax att hämta Tuva på skolan och en timme senare även Theo på dagis. Inte kan det vara männskligt att gå och lämna Tuva vid 08, Theo kl 09 sen samma pocedur igen vid 11.30 då Tuva ska hämtas och Theo kl 14. Kan inte skolan och dagis samordna lite bättre tider, eller ?!

Kommentarer
Postat av: Annika

Hur har det gått? Hört något från BVC? Hoppas det ordnar sig!
KRAM Annika

2007-09-07 @ 10:55:47
URL: http://www.nawla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0